Turistična kmetija Leban

Apartma
Apartma
6
20
t
051 611 402

Na obronkih idilične kraške vasice Lipa, vas ob poti pozdravi lično urejeno poslopje Turistične kmetije Leban. V rustično urejenih sobah z bogatim zajtrkom bo lepo poskrbljeno za regeneracijo telesa in duha.

Prepustite se kulinaričnemu razvajanju z domačimi dobrotami, ki jih pripravlja gospodar Božo. Na turistični kmetiji Leban namreč dvakrat letno organizirajo tradicionalne osmice, ki so prava posebnost na Krasu. V sproščenem ambientu vam ponudijo pester izbor domačih suhomesnatih izdelkov, tradicionalno joto ter ostale domače mesnine.
Prepustite se sladkemu okusu orehovih štrukljev veljajo za hišno specialiteto.

Opombe:

V ceno je vključena storitev nočitev z zajtrkom. Turistična kmetija nudi možnost hrane po poredhodnem naročilu. V ceno ni vključena turistična taksa. Plačilo z gotovino.

V nastanitvi nudijo tudi možnost organiziranih vodenih izletov po bližnji okolici in Poti miru.

Storitve
brezplačen wifi
brezplačno parkirišče
dostop za invalide
dovoljeni hišni ljubljenčki
kadilcem prijazno
lastna kopalnica
zajtrk
Odpiralni čas

Check in: 14:00

Check out: 10:00

Zelena dejstva

Turistična kmatija Leban je prejemnica certifikata ZELENI KLJUČ.

Skrb za okolje je vedno naša prioriteta. Stremimo k uporabi sestavin lokalnega izvora, s katerimi sestavljamo vaše pristno doživetje. Pri nas uporabljamo varčne žarnice in ločujemo odpadke. Optimalno temperaturo zagotavljamo z okolju prijaznim in energetsko učinkovitim ogrevanjem. Vedno varčujemo z vodo in uporabljamo okolju prijazna mila in detergente. Stremimo k uporabi sestavin lokalnega izvora, s katerimi sestavljamo vaše pristno doživetje.

Dodaj v Moj izbor
Dodano v Moj izbor
Povpraševanje

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem