MIREN KRAS

Kontakt

Turistično informacijski center

V Pomniku miru se nahajajo tudi prostori turistično informacijske točke. Tu lahko obiskovalci na interaktiven način s pomočjo zaslona na dotik izveste več o Pomniku in njegovi okolici. Na voljo smo tudi s koristnimi nasveti in priporočili za raziskovanje Miren Krasa. V okolici Pomnika si lahko ogledate kamnit Borojevićev stol, topniške položaje ter kraško jamo Pečinka, ki je nudila zavetje vojakom in je urejena kot del zgodovinske dediščine 1. svetovne vojne.

TURISTIČNO INFORMACIJSKI CENTER

Pomniku miru na Cerju
Lokvica 35, 5291 Miren
e info@mirenkras.si
t +386 31 310 800

Poletni urnik

1. april do 31. maj:
PON – TOR: zaprto
SRE – PET: 10 – 16 h
SOB - NED: 10 – 18 h

1. junij do 31. oktober:
PON – TOR: zaprto
SRE – NED: 10 – 18 h

Zimski urnik

1. november do 31. marec:
PON – TOR: zaprto
SRE – NED: 10 – 16 h

Zaprto za Božič, Novo leto in 1. november.

Cenik ogleda, vodenega ogleda in najema dvoran >>

O nas

Javni zavod Miren Kras je bil ustanovljen leta 2018. Vodi ga mag. Ariana Durnik v sodelovanju s poslovno sekretarko Niko Leban in strokovno sodelavko za turizem in kulturo Anjo Sedevčič Lasič. Svetu zavoda predseduje Suzana Černe ob pomoči namestnice Jasmine Mihelj Marušič, ostali člani so Matjaž Mozetič, Nevenka Vuk, Darja Makorič in Božo Leban.

Naša vizija

JZ Miren Kras izvaja odlične storitve upravljanja in trženja Pomnika miru na Cerju ter razvoja in promocije trajnostne turistične destinacije Miren Kras, leta 2025 globalno prepoznavne po ponudbi inovativnih pet-zvezdičnih doživetij v mirni, neokrnjeni naravi, ki pomembno nadgrajujejo ponudbo Vipavske doline in Matičnega Krasa ter zgodbo zelene, aktivne in zdrave Slovenije.

Naše poslanstvo

V tesnem partnerstvu z deležniki, preko odličnih storitev zadovoljnih zaposlenih, gradimo trajnostno, globalno prepoznavno in dobro obiskano turistično destinacijo Miren Kras ter znotraj slednje skrbno upravljamo in uspešno tržimo največjo znamenitost- Pomnik miru na Cerju.

Naše vrednote

Strokovnost, odličnost, prijaznost, sproščenost, kreativnost, strast, predanost, odprtost in okoljska odgovornost.
 

Najdete in kontaktirate nas lahko:
JAVNI ZAVOD MIREN KRAS

Miren 137, 5291 Miren
+ 386 31 310 800
info@mirenkras.si

Vas zanima še kaj? Vprašajte nas:

Obvezna polja

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem