PZA – Postajališče za avtodome

Gostilna s prenočišči Kogoj

t
00386 (0)5-9344601

V Biljah, enem najbolj zasanjanih krajev Miren Krasa, hiše in domačije objemajo vinogradi, ki se iz zraka zdijo kot spletene kite na mehkih gričih. Sredi romantičnih razgledov na obronke strnjene vasice Bilje najdete gostilno s prenočišči Kogoj z 20-letno tradicijo in sodobnim ambientom, ki vključuje detajle preteklosti.  Družina Kogoj iz narave črpa navdihe za ustvarjanje v svoji kuhinji. Razvajali vas bodo z bogato izbiro mesnih, ribjih in vegetarijanskih jedi ter z vrhunskimi vini iz kraškega, vipavskega, briškega in primorskega vinorodnega okoliša.  Po večerji si privoščite še sladko spanje v kateri izmed sob s pridihom domačnosti in sodobnosti.

TOP 3 hišne specialitete:

  • okusni kalamari na številne načine,
  • romb na žaru,
  • goveji file na gozdarski način
Storitve
brezplačen wifi
brezplačno parkirišče
dostop za invalide
družinske sobe
lastna kopalnica
Odpiralni čas
Zelena dejstva

Zelena prizadevanja Kogojevih so nagrajena s certifikatom Green Key. Skrb za lokalno dediščino in čisto okolje je naše poslanstvo. Z zelenimi iskricami se trudijo osveščati tudi vas, naše goste. Uporabljajo varčne žarnice in ločujejo odpadke. S sončnimi celicami in kolektorji poskrbijo za naravi prijazno energijo. Varčujejo z vodo in uporabljajo okolju prijazna mila ter detergente. Prizadevajo si za doba svežih lokalnih sestavin za vašo pristnejšo kulinarično izkušnjo.

Dodaj v Moj izbor
Dodano v Moj izbor
Povpraševanje

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem