Poiščite svoj najljubši kotiček na turistični kmetiji, v malem družinskem hotelu, v eni izmed tradicionalnih kraških hišk, v apartmajih ali vili. Povsod boste našli sledi naših trajnostnih, okolju priijaznih aktivnosti. Obkroženi z neokrnjeno naravo, mirom in tišino se sprostite in najdete notranji mir. Večina nastanitev se nahaja v bližini pohodniških, konjeniških  in kolesarskih poti, kar vam omogoča aktiven oddih v neposredni bližini nastanitve. Kljub naravi, ki vas obdaja, so večja mesta in kulturno-zgodovinske zanimivosti blizu – vse nastanitve so tako odlična izhodiščna točka za nadaljnje izlete po Vipavski dolini in  Krasu.

V vsaki izmed nastanitev boste zaznali kraško-vipavske vplive in odsev sanjave narave. Neposredna bližina Italije pomeni mešanje dveh kultur v smiselno celoto. Odkrijte arhitekturne posebnosti in elemente, ki se skrivajo v zasnovi vasic, nato pa se spoprijateljite z gostitelji in spoznate njihov pravi vipavski in kraški temperament. Poskrbeli bomo za vaše brezskrbno raziskovanje in sproščujoče počitnice sredi neokrnjene narave. 

Pri nas so sanje resnično najslajše. Privoščite si kreativen oddih v Miren Krasu.

Apartmaji v Mlinu

Edinstveno doživetje v nekdanjem mlinu

B&B Sela na Krasu 32

Luksuzna kamnita vila sredi kraške idile

Gostilna s prenočišči Kogoj

Kjer se dobro jé in sladko spi

Brinovka

Hiša je dobila ime po drobni ptici Brinovki ali Brinjevki, ki jo je opeval največji pesnik Krasa, Srečko Kosovel. Z izborom imena se želita lastnika pokloniti njegovemu spominu.

Počitniška hiša na Krasu

Idila na robu kraške planote

Mirenski grad

Družabno središče in dom duhovnih vaj

Počitnice pod Borovci

Izhodišče do kreativnega Krasa

PZA – Postajališče za avtodome

Gostilna s prenočišči Kogoj

Domačija Mirko

Tipična kraška domačija

Turistična kmetija Marušič

Sladko spanje med vinogradi in oljčnimi nasadi

Turistična kmetija Budni

Razvajanje ob kraški vinski cesti

Vila Sistiana

Luksuzna vila z mogočnimi razgledi

Ponudba v izbranem filtru ni na voljo.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem