Navdih narave in moč energije skozi umetnost

Voden ogled galerije in stalne zbirke

od 10€/osebo
t
386 (0)5 395 42 00
386 (0)41 432 511

Dovolite, da vas popeljemo po nadstropjih zakladnice Kogojevega oblikovanja in vam razkrijemo nekaj skrivnosti vrhunskega mednarodno priznanega oblikovalca Oskarja Kogoja.

Nudimo vam voden ogled prodajne galerije in stalne zbirke Oskar Kogoj Nature Design, skozi katerega vam bomo odkrili sporočilnost in simboliko v njegovih delih. Med vodenjem po prodajnem delu galerije vam predstavimo njegovo življenje in delo ter razkrijemo, kako se prepletajo oblike iz narave, dediščine, duhovnosti in energij. Poleg prodajnega dela je v zgornjih prostorih na ogled tudi del stalne zbirke in Avatarjeva soba, ki je v celoti poslikana, tudi z zlatom in s prahom iz poldragih kamnov. Vibracije, ki jih boste začutili ob vrtenju Kolesa sreče, vas bodo navdale s pozitivno energijo.

Zagotavljamo vam doživetje, ki nikogar ne pusti ravnodušnega. Odkrivanje lepote umetnosti je zdravilno za našo dušo. Pomaga nam, da se prerodimo, ponovno najdemo občutke in čustva, ki so v nas. Razvijanje estetske inteligence se lahko izkaže za vir regeneracije.

Poleg ogleda vam nudimo tudi možnost nakupa ročno izdelanih umetniških del s certifikatom o izvirnosti in z obrazložitvijo simbolnega pomena posameznega izdelka v slovenščini in angleščini.

Galerijo imamo odprto vse leto po urniku, vodene oglede pa IZVAJAMO PO PREDHODNI NAJAVI V DOPOLDANSKEM ČASU. Voden ogled galerije traja približno 1 uro.

Cena: otroci, dijaki, študenti brezplačno, odrasli 10 €.
Dostop ni urejen za gibalno ovirane, slepe in slabovidne.

Trajanje

1h

Dodaj v Moj izbor
Dodano v Moj izbor
Povpraševanje

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem