MIREN KRAS

Vodniki in skupinski obisk

Naši vodniki so tu zato, da posameznikom in skupinam pokažejo lepote in skrivnosti Miren Krasa. Opremljeni z znanjem in izvirnimi načini  pripovedovanja zgodb čakajo na vaš prihod. Odgovorijo vam na  vprašanja in poskrbijo, da ob opazovanju dih jemajoče lepote narave ter spoznavanju koščkov zgodovine krajev ne skrenete s poti. Na zabaven način in s polno merico profesionalizma poskrbijo, da domov odidete polni novih vtisov in nepozabnih spominov.

Skupinski obisk

Ne glede na to, ali potujete s prijatelji, sodelavci ali družino, pri nas oblikujemo nepozaben program za vse udeležence. Kreativna narava in kultura na sanjavi strani Slovenije razvajata s številom možnosti, med katerimi lahko izbirate. Zavoji reke Vipave pod vesli, poti miru pod kolesi ali skrite stezice pod stopali in konjskimi kopiti zadovoljijo vse, ki jih ob pogledu na razgibano naravo zasrbijo pete. Ljubitelje rokodelstva bo navdahnila kulturna narava, ki že desetletja nudi kreativno oazo lokalnim in okoliškim umetnikom. Neizmerno bodo uživali tudi gurmani ob odkrivanju bogate palete okusov, ki jih nudi Miren Kras.

Poleg počitnikarjev v naše kraje vabimo tudi zaključene poslovne in šolske skupine ali društva, ki želijo za en dan spremeniti okolje. Tem nudimo moderno opremljeno kongresno dvorano, ki se nahaja v samem srcu Cerja, v Pomniku miru. Primerna je za team-buildinge, izobraževanja in slavnostne dogodke.
Majhne ali velike skupine, Miren Kras poskrbi za vse.

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem