Gostilna s prenočišči Kogoj

Kjer se dobro jé in sladko spi

od 42€/noč
Apartma
Soba
6
2+2
t
05 93 44 601
05 93 44 602

V gostilni s prenočišči Kogoj so tradicija in naše izkušnje ključne za vaše zadovoljstvo. Po izvrstnem kulinaričnem razvajanju si privoščite sladko spanje v kateri izmed 3 sob z zakonsko posteljo ali 3 sob z zakonsko posteljo in dodatnim ležiščem. Znotraj se nahajajo hladilnik, sef in satelitski TV. Vsaka izmed njih je klimatizirana za optimalen užitek v vročih poletnih dneh. Zvečer si privoščite osvežujočo prho v lastni kopalnici, ki je opremljena s sušilcem za lase ter pripomočki za osebno higieno.

Opombe: V ceno nočitve je vključen zajtrk v Gostilni Kogoj ali v B&B Kogoj. V Gostilni Kogoj nudimo možnost polpenziona oz. polnega penziona v obliki menuja, ki ga lahko glede na vnaprejšnji dogovor prilagodimo željam gostov (skupine, športniki, dietna prehrana itd.). V gostilni ponujamo tudi jedi a la carte, za katere gostje prejmejo kupon za 10% popust. Nudimo tudi parkirni prostor za avtobus in camper stop točko.

Nastanitve so prilagojene potrebam kolesarjev in pohodnikov.

Storitve
brezplačen wifi
brezplačno parkirišče
dostop za invalide
družinske sobe
lastna kopalnica
Odpiralni čas

Odpiralni čas recepcija:

Ponedeljek 8:00 do 22:00
Torek 8:00 do 22:00
Sreda 8:00 do 22:00
Četrtek 8:00 do 22:00
Petek 8:00 do 23:00
Sobota 8:00 do 23:00
Nedelja check-in in check-out v enoti B&B Kogoj 0:00 do 24:00

Zelena dejstva

Gostilna s prenočišči Kogoj je prejemnica certifikata ZELENI KLJUČ.

Skrb za okolje je vedno naša prioriteta. Z zelenimi iskricami se trudimo osveščati tudi vas, naše goste. Pri nas uporabljamo varčne žarnice in ločujemo odpadke. Optimalno temperaturo zagotavljamo z okolju prijaznim in energetsko učinkovitim ogrevanjem. S sončnimi celicami in kolektorji poskrbimo za sodelovanje z naravo in za obojestransko zadovoljstvo. Vedno varčujemo z vodo in uporabljamo okolju prijazna mila in detergente. Stremimo k uporabi sestavin lokalnega izvora, s katerimi sestavljamo vaše pristno doživetje. Lepe misli ujamemo na sveže recikliran papir.

Dodaj v Moj izbor
Dodano v Moj izbor
Povpraševanje

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem