OSMICA Kujtna domačija

Osmica
Ne
120 sedišč, pozimi 50 sedišč

Na Kujtni domačiji lahko v vsakem grižljaju spoznate neukročeno kraško naravo. Največja posebnost so hišne suhomesnate dobrote, v katerih se čutijo tradicija in mojstrstvo družine. V času osmice so največja uspešnica sladki orehovi štruklji, hišni narezki z vloženo zelenjavo z domačega vrta in kozarček rdečega škrlata, ki je nagrajen kraški teran. Degustacije suhih mesnin in vina na Kujtni domačiji po predhodni najavi nudijo vse leto. Obvezna je predhodna rezervacija.

TOP 3 hišne specialitete:

  • Nagrajen hišni teran
  • Suhe salame po tradicionalni recepturi
  • Orehovi štruklji
Odpiralni čas

Osmica vsako leto v juniju, 18. - 27. junij 2021, oz. med letom ob predhodni najavi za degustacije.

Zelena dejstva

Skrb za naravo in kulinarično dediščino gre na kmetiji Kujtna iz generacije v generacijo. Uporabljajo varčne žarnice in ločujejo odpadke. Skrbno ravnajo z vodo. Ponudijo le tisto, kar pridelajo sami. 

Dodaj v Moj izbor
Dodano v Moj izbor
Povpraševanje

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem