Treki trening med drevesi

t
00386 31 310 800

Narava Miren Krasa ponuja mnoge priložnosti za tekaške ali kolesarske podvige na svežem zraku, lahko pa se odpravite na sprehod. Če se poleg hoje radi še razgibate in pospešite svoj srčni utrip, je vadba z aplikacijo Treki in virtualnim trenerjem prava za vas.

Krožna pot, ki se vije ob reki Vipavi, hribu z Mirenskim gradom in ob Italiji, ob prelepih razgledih in skozi gozdičke vodi do vadbenih orodij pod krošnjami dreves, ki jih povezuje šest točk. Med njimi vas vodi virtualni trener, ki vas čaka v brezplačni aplikaciji za pametne (android) telefone Treki - telovadnica na prostem. Ta ponuja bogato izbiro vadb različnih težavnosti, ki so primerne za posameznike, družine in cele skupine. Če težko najdete motivacijo za telovadbo, brez skrbi. Aplikacija Treki obiske trase in reševanje izzivov nagrajuje s priznanji in diplomami, tako da boste komaj čakali, da se vrnete. Takšna vadba ponuja odličen način, da spoznate okolico in kraj nekoliko drugače. Med obiskom poti lahko skočite na Mirenski grad ali si pri Gostilni Kogoj v Biljah izposodite električno kolo. Na zadnji točki preizkusite svojo moč na telovadnih orodjih v senci mogočnih krošenj orehov.

Gibanje na svežem zraku se prileže telesu in duhu. Tako šport kot opazovanje narave dvigujeta hormone sreče, gibanje v naravi pa pomaga pri premagovanju stresa in umirja.

Dodatna ponudba/znamenitosti:

-          Izposoja električnih koles v Gostilni Kogoj v Biljah (telefon:  05-9344601)

-          Ogled Mirenskega gradu med  potjo

Telefonska številka za vodene vadbe: Jernej Medvešček, 041 891 698

Trajanje

5 km

Dodaj v Moj izbor
Dodano v Moj izbor
Povpraševanje

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem