Domačija pri Krčarju
Na osmici Pr' Krčarju pripravljajo pisano ponudbo tipičnih kraških jedi. Ponosni so na suhomesnate dobrote z dolgo tradicijo, ob katerih se izvrstno prileže doma pridelano vino. Svoje kulinarično popotovanje lahko začnete s sveže hrustljavim kruhom iz krušne peči, mladim sirom in suhimi mesninami. To je odlična kraška uvertura v kraljevo pojedino z domačimi rebrci, krompirjem, prato in klobasami. Za konec se posladkajte s kuhanimi štruklji po receptu Krčarjevih non in uživajte v razgledu na Tržaški zaliv na eni in Alpe na drugi strani.
TOP 3 hišne specialitete:
- Rebrca
- Kuhani štruklji
- Jota
Po dogovoru.
Skrb za naravo in kulinarično dediščino gre pri Krčarjevih iz generacije v generacijo. Uporabljajo varčne žarnice in ločujejo odpadke. Skrbno ravnajo z vodo. Ponudijo le tisto, kar pridelajo sami.