Picerija Frnažar

Iz tople krušne peči naravnost do srca

Restavracija
Ne
90 sedišč
t
05 305 41 82

V piceriji Frnažar dobro vedo, da gre ljubezen skozi želodec in da je na svetu malo jedi, ki bi imele toliko oboževalcev kot dobre pice. Pri Frnažarjevih se boste počutili kot na barki sredi polj in vrtov Mirna ob reki Vipavi, ob kapitanu Viliju in njegovih legendarnih brkih pa boste čutili, da ste na varnem pred viharji in izpostavljeni le tistemu pregrešnemu vonju, ki prihaja iz krušne peči.

V prvi piceriji Mirna že 27 let gnetejo testo in ustvarjajo domiselne pice s predanostjo in ljubeznijo. Včasih zadiši po svežem rožmarinu in domačem špehu, drugič po pršutu in mocareli, jeseni po klobasi, poru in ocvirkih spomladi po kuhanem pršutu, jajcih, hrenu ter špargljih in pršutu. Z vrhunskimi picami Frnažar navdušuje pohodnike, kolesarje in motoriste od blizu in daleč. Izbirate lahko med kar 50 različnimi vrstami, ki slovijo po lahkotnosti in izvrstnem okusu.

TOP 3 hišne specialitete:

  • Domače pice po tradicionalnih recepturah
  • Hrustljave bruskete
  • Topli sendviči iz krušne peči
Odpiralni čas

Sreda 17:00 do 22:00
Četrtek 17:00 do 22:00
Petek 17:00 do 22:00
Sobota 12:00 do 22:00
Nedelja 12:00 do 22:00

Zelena dejstva

Skrb za naravo in dobre sestavine je poslanstvo Frnažarjevih. Prizadevajo si za čim več svežine in lokalnega pridiha na njihovih krožnikih. Uporabljajo varčne žarnice in ločujejo odpadke. Skrbno ravnajo z vodo in uporabljajo okolju prijazna mila in detergente.

Dodaj v Moj izbor
Dodano v Moj izbor
Povpraševanje

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem