Okrepčevalnica Cerje

Vipavski in kraški okusi z razgledom

Restavracija
Ne
32 sedišč - okrepčevalnica, 76 sedišč - letni vrt
t
00386 40 352 986

Tu je oko na vse lepote sanjave strani Slovenije. Veličastni Pomnik miru in razgledni stolp Cerje je srce Miren Krasa s turističnim informacijskim centrom, razstavami slovenske zgodovine po nadstropjih in Okrepčevalnico Cerje. Pridite po najlepši sončni zahod, saj je sonce tukaj veliko in rdeče kot kraški ruj, ko se poslavlja od dneva nad furlansko nižino.

Najavljene skupine se bodo lahko posladkale s hišnimi dobrotami, kot so toč s polento in pršutom, jota, šmorn po domače, štruklji na 100 načinov  ali frtalja s šparglji.

Vsak krožnik, kozarec in kava so slajši z razgledom. Domačen in sodoben ambient okrepčevalnice Cerje je povezan z zgodbo Pomnika miru, ki kot trdnjava brani sporočilo, da je spore nujno rešiti po mirni poti. To velja tudi v osebnem življenju, saj nesporazum lažje zgladite v navdihujočem okolju in ob razvajanju želodčka. Zaželena je predhodna rezervacija.

TOP hišna specialiteta:

  • Burgerji
Odpiralni čas

Urnik bara:
Pon - tor: zaprto
Sre - čet: 16.00-23.00
Pet - ned in prazniki: 10.00-23.00

Urnik kuhinje:
Pon - tor: zaprto
Sre - pet: 17.00-22.00
Sob, ned in prazniki: 12.00-22.00

Za zaključene družbe smo po predhodnem dogovoru odprti vse dni v tednu.

Aktualni urnik je objavljen na IG strani Okrepčevalnica Cerje in na spletni strani Okrepčevalnica Cerje.

Zelena dejstva

Skrb za ohranjanje naravne in kulturne dediščine je poslanstvo turistične destinacije Miren Kras, ki ima sedež prav v Pomniku miru in na Cerju. Prizadevanja Miren Krasa in turističnih ponudnikov je Slovenska turistična organizacija nagradila z zlatim znakom Slovenia Green. 

Dodaj v Moj izbor
Dodano v Moj izbor
Povpraševanje

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem