Turistična kmetija Faganeli

Turistična kmetija
t
00386 51 338 951

Na izletniški kmetiji Faganeli se zdi, da znajo s pomočjo kulinaričnih dobrot narisati dušo Miren Krasa. Na njihovi kmetiji, ki je odprta vse leto po predhodni najavi, v času osmic pa vse dni, vas poleg slavnega kmečkega krožnika čakajo še kruh iz krušne peči, hišni sir, jota, štruklji in druge specialitete.

Pustite se razvajati tipičnim vipavsko-kraškim jedem, ki jih zameša spretna kuhalnica gospodinja Margerite. Poskusite suhomesnate dobrote Faganelijevih, ki jih še vedno izdelujejo po starih tradicionalnih receptih. Sezonske jedi z lokalnimi sestavinami dopolnijo z žlahtno kapljico iz družinskih vinogradov in poskrbijo za edinstveno doživetje v objemu narave. Zaželena je predhodna rezervacija.

TOP 3 hišne specialitete:

  • domači suhomesnati izdelki,
  • vrhunska žlahtna kapljica,
  • kmečki krožnik

OSMICA na Kmetiji Faganeli.

Odpiralni čas

Po dogovoru

OSMICA na turistični kmetiji Faganeli:

  • 6. - 15. maj 2022
Zelena dejstva

Skrb za kulinarično dediščino in čisto okolje je poslanstvo Faganelijevih. Prizadevajo si za uporabo sestavin lokalnega izvora, ki so zagotovilo za vaše pristno kulinarično doživetje. Uporabljajo varčne žarnice in ločujejo odpadke. Skrbno ravnajo z vodo  in uporabljajo okolju prijazna mila in detergente.

Dodaj v Moj izbor
Dodano v Moj izbor
Povpraševanje

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem