Kajakaštvo in vodni športi

Nepozabne rečne dogodivščine

odvisno od storitve
1-3
po dogovoru

Doživite edinstveno izkušnjo na brzicah, slapovih in meandrih. Reka Vipava daje življenje in utrip severni strani Miren Krasa. Rečna avantura je posebno doživetje, saj je spoznavanje pokrajine skupaj s tokom reke ena najbolj sočnih aktivnost na oddihu. Tisti z največ športne kondicije in poguma se lahko odpravite na veliki podvig in spoznate reko Vipavo ob veslanju po celotnem toku, vse od izvira do izliva v reko Sočo.

Če se odločite za eno krajših in lažjih avantur, bo to prav v okolici Mirna, kjer je tok reke Vipave najprijaznejši. Vendar to ne pomeni, da z vesli ne bo kaj početi, saj je struga še vedno polna jezov, po katerih se je zabavno spuščati. S kajaki ali SUP-i se pod budnim očesom izurjenih inštruktorjev podajte na reko in se prepustite njenemu toku. Vipavska pustolovščina, v kateri ne manjka panoramskih razgledov, je primerna tako za začetnike kot tudi za izkušene kajakaše in SUP-arje.

Storitve:

  • Kajak seat on top
  • Veslo
  • Neoprenska obleka
  • Neoprenski čevlji
  • Čelada
  • Rešilni jopič
  • Anorak (če je potrebno)

AVANTURA OKOLI MIRNA:

Zahtevnost: Veslanje – srednja,
težavnost toka – lahka, jezovi
Trajanje: 2 h + prevoz
Dolžina: 5,5 km
Cena:
50 € / na osebo odrasli
30 € / na osebo otroci

Lokacija:
Izhodiščna točka ob Vipavi, po dogovoru

Urnik:
april – oktober, ob 9:00 in 13:00 po predhodnem dogovoru

Zelena dejstva

Skrb za okolje je vedno naša prioriteta. Lepote narave ohranjamo za prihodnje generacije, ne le zase, zato odpadkov ne odlagamo v naravo.

Dodaj v Moj izbor
Dodano v Moj izbor
Povpraševanje

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem