Čar divjine Miren Krasa-fotolov

Lov in fotolov divjih živalih

110,00 € / osebo
1-2
min. 2 osebi

V krošnjah dreves gnezdijo številne redke in ogrožene ptice, med debli in podrastjo pa vijugajo srne, lisice, jeleni, divji prašiči, celo risi in rjavi medvedi. V spremstvu izkušenih lovcev, ki poznajo njihove navade, lahko z varne razdalje v objektiv fotoaparata ujamete nepozabne spomine na bogat živalski svet Miren Krasa.

Lovska družina Trstelj – Miren Kostanjevica nosi ime po najvišjem vrhu kraške Slovenije in Miren Krasa, od koder lahko v pogled ujamete razgibano pokrajino od Vipavske doline do prostrane planote Tržaško-komenskega Krasa in Tržaškega zaliva. Med reko Vipavo in kraškimi gmajnami ter gozdovi je polno ptic in divjadi.

Opazujte živali v naravnem okolju Miren Krasa v spremstvu izkušenih lovcev, ki skrbijo za ravnovesje in trajnostni razvoj v divjini. Lahko vas popeljejo na fotolov ali lov. Med krošnjami gnezdijo številne redke in ogrožene ptice na čelu z veliko sovo uharico, med drevesi in podrastjo pa se smukajo srne, lisice, jeleni, divji prašiči in celo rjavi medvedi. Z varne razdalje lahko v objektiv fotoaparata ujamete nepozabne spomine in bogat živalski svet Miren Krasa. 

Storitve:

  • Fotolov
  • ogled v spremstvu lovcev

Urnik:
po predhodnem dogovoru

Zelena dejstva

Skrb za okolje in divjad je naše poslanstvo. Življenje Miren Krasa ohranjamo za prihodnje generacije.

Dodaj v Moj izbor
Dodano v Moj izbor
Povpraševanje

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem