Filatelistična razstava na temo Spominski pohodi na Triglav

Pomnik miru na Cerju

Društvo veteranov SEVER Severne Primorske iz Nove Gorice skupaj z Filatelističnim društvom dr. Franc Marušič iz Nove Gorice odpira filatelistično razstavo na temo Spominski pohodi na Triglav.

Postavitev razstave bo v nedeljo 4. julija 2021 v Pomniku braniteljem slovenske zemlje na Cerju. Razstava je posvečena 7. spominskemu pohodu Cerje - Triglav katerega organizator je Društvo veteranov SEVER Severne Primorske in se prične 5. julija ob 6. uri pred Pomnikom miru na Cerju.Ta pohod spada v sklop 35. spominskega pohoda Združenja veteranov vojne za Slovenijo, Združenja SEVER, Borcev za vrednote NOB in Slovenskih častnikov na Triglav 9. in 10. julija 2021. Razstava bo nato odprta tekom meseca julija.

Filatelistično društvo dr. Franc Marušič bo ob tej priliki skupaj z Pošto Slovenije izdalo spominski žig, ki bo na uporabi 5. julija 2021 v Mirnu, poleg tega pa bo izdalo še spominsko kuverto in spominsko razglednico.

Dodaj v Moj izbor
Dodano v Moj izbor

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem