ČAS ZA VAS

Brda. Vipavska dolina. Kras.
Ponovno dobrodošli v deželah zlate rebule, dišečega zelena in žametnega terana.

Vse do konca leta vas ponudniki Brd, Vipavske doline in Krasa razvajajo z lokalnimi dobrotami in lepotami treh destinacij.

Popotovanje med mavričnimi doživetji z nezamenljivo noto avtentičnosti in butičnosti lahko pričnete kjerkoli, ob izvirih Vipave, v slovenskih Benetkah, od koder vas bo reka popeljala naprej mimo strmih obronkov Čavna, ki bdi nad eno najbolj zelenih dolin v Sloveniji, med skrivnostmi podzemnega Krasa, v Škocjanskih jamah ali na belem lipicancu, v Mitskem parku ali v Novi Gorici, s stopalom v sosednji Italiji, za obzidjem srednjeveškega Šmartnega ali na Cerju, od koder se odprejo veličastni razgledi na morje in Alpe ter tri čudovite naravne pokrajine, Brda, Vipavsko dolino in Kras z Brkini – povsod bo vašemu koraku sledila edinstvena izkušnja.

Za to bodo poskrbeli gostoljubni domačini, ponudniki udobnih nastanitev na romantičnem podeželju ali v prestižnih hotelih Hita, odlični kuharski šefi v restavracijah in tradicionalnih gostilnah, med njimi tudi imetniki prestižnih Michelinovih lovorik, naši  vrhunski  vinarji, ki svoje žulje in znanje stoletja pretapljajo v rujno kapljico, tako žlahtno, da njen lesk odseva iz seznamov najbolj prestižnih svetovnih vinskih lestvic, na kraško-brkinskem spretni mojstri s pripravo avtohtonih žganic in nadvse prijazni lokalni vodniki, opremljeni z zvrhano mero znanja o skrivnostih naših kulturnih, zgodovinskih in naravnih znamenitosti.

Vse to želimo deliti z Vami, zato si bomo ob vašem obisku vzeli ČAS za VAS.

Za vse, ki boste pri nas ostali vsaj 2 noči, smo pripravili posebno pozornost: 

KARTICO ZVESTOBE, ki jo prejmete ob nastanitvi in vas bo popeljala do največjih biserov dediščine ter edinstvenih okusov povezanega teritorija.

Kaj prinaša kartica zvestobe?

Pri VINARJIH priložnost degustacije »Čas za vas« iz vzorcev lokalnih vin med njimi nepogrešljivih rebule, zelena in terana ter različnih starih domačih vinskih sort, na Krasu in v Brkinih pa izvrstnih žganic.
Pri GOSTINCIH možnost naročila krožnika »Čas za vas« iz lokalnih sezonskih sestavin, ki vas bo na vsakem koraku presenetil z drugačnimi barvami in okusi.
Ob obisku ZNAMENITOSTI 20 % nižjo ceno vstopnine.

QR koda na kartici zvestobe vas v vsakem trenutku popelje do ponudbe in URNIKOV odprtja znamenitosti, ki jih želite obiskati, ter gostinskih lokalov.

Veljavnost kartice zvestobe izkazuje na hrbtni strani vpisano ime nastanitve ter podpis ali žig vašega gostitelja.

Več informacij o širokem naboru znamenitosti, gostinskih in nastanitvenih ponudnikov, vinarjev in vodnikov je na voljo na spletni povezavi Čas za vas

Zdaj je čas za vas, da prisluhnete zgodbam, ki vabijo v Brda, Vipavsko dolino in Kras z Brkini!

Dodaj v Moj izbor
Dodano v Moj izbor

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem