Anže Rogelja - suhe buče

Edinstveno oblikovanje dekorativnih buč

t
00386 51 825 580

Ste že jedli juho iz bučne zajemalke? Na kmetiji Rogelja vas čaka prav posebna bučna dogodivščina. Oblikujejo ekološke, dekorativne, na kraški burji posušene buče, iz njih pa ustvarjajo doma uporabne, naravne izdelke. Prav posebne so njihove posodice, zajemalke, obeski za ključe in mnogo več. Najljubši izdelek mojstra Anžeta je dekorativna luč iz buče. Buče pridelujejo sami, na okolju prijazen način, rastejo pa v zemlji, polni hranil, kjer prejemajo veliko sončnih žarkov in ljubezni. Popeljejo vas na popotovanje skozi zgodovino uporabe dekorativnih buč, edinstveno doživetje, ki ga boste težko našli kje drugje. Kako iz buče nastane čudovita dekoracija za dom, izveste na predstavitvi mojstra izdelkov iz buč. Lahko vam organizira tudi ustvarjalno delavnico, kjer izpod vaših prstov nastane čisto nov izdelek. Obisk je mogoč ob predhodni rezervaciji vsaj nekaj dni vnaprej. Izdelki, ki so dostopni tudi v spletni trgovini, v vaš dom vnesejo kanček narave.

Odpiralni čas

Po dogovoru

Zelena dejstva

Že ideja izdelkov iz buč je trajnostna, saj to pomeni, da nič od pridelanih buč ne gre v nič, temveč dobi inovativno rabo doma. Kmetija uporablja varčne žarnice in ločuje odpadke. Vedno varčujejo z vodo in uporabljajo okolju prijazne snovi.

Dodaj v Moj izbor
Dodano v Moj izbor
Povpraševanje

Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska.

Z izborom opcije "strinjam se" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "ne strinjam se".Več o tem